top of page

In een sneltreinvaart, 6 dagen, Manuele lymfdrainage (CMLDV) geleerd. Een prachtige specialisatie als aanvulling voor in mijn praktijk voor massagetherapie, aangeleerd door 'juf' Petra (een docente met enorm veel kennis, geen vraag zonder professioneel antwoord) en 'juf' Nancy (docente, onze praktische steun en toeverlaat). Er is veel persoonlijke aandacht voor elke cursist. Elke dag een fris begin en elke avond voldaan naar huis. Na het eerste cursusweekend direct aan de slag en kon ik het geleerde in de praktijk brengen. Ter ondersteuning hebben we een Whatsapp-groep opgestart voor collegiaal overleg, heel fijn om betrokken te blijven. Top organisatie en top docenten!

Regina Huisman

De opleiding is voor mij een hele mooie aanvullende opleiding. De Lymfedrainage Vodder is zo een specialisatie om je te kunnen onderscheiden van andere collega’s. De docenten zijn zeer goed in het overbrengen en uitleggen van de theorie en de praktijk. Ze doen dit met veel enthousiastme en passie voor het vak. Het is een leuke afwisseling van theorie, film materiaal en vooral veel praktijk. Zo leer je het beoefenen maar ook ervaren door model te liggen voor je collega cursist en zo behandelingen te ontvangen. Met deze opleiding heb je echt iets speciaals op zak!

Margreet - Mind Body therapeut

In het begin van de lymfedrainagecursus dacht ik: dit leer ik nooit. Maar door veel op elkaar te oefenen en de basis- en buikbehandeling regelmatig te herhalen is het met toch gelukt. Petra en Nancy zijn docenten met veel kennis en engelengeduld. Dank hiervoor. 

Lisette

In 2018 heb ik de opleiding gevolgd bij CMLDV voor lymfedrainage aldus Vodder. De dagen dat we les hadden, waren intensief en heel leerzaam. Ik heb geleerd hoe ik de lymfe beter kan laten stromen, waardoor de celregeneratie bij de cliënt beter wordt. Daardoor wordt de cliënt ook gezonder. 

Petra en Nancy hadden de lessen heel goed voorbereid en konden ons heel veel vertellen over het lymfesysteem. Naast de theorie hebben we veel praktijklessen gehad. Tenslotte leer je het meest door het zelf te doen. De verzorging en de locatie waren uitstekend. 

Lymfedrainage is een hele mooie aanvulling voor mijn praktijk en al diverse cliënten van mij hebben er baat bij gehad.

Thea Dudink, Klassiek homeopaat en massagetherapeut te Waarland, 9-4-2019.

Naar aanleiding van mijn cursus CLDMV afgelopen seizoen wilde ik jullie complimenteren met de goede resultaten die ik bij verschillende  cliënten heb kunnen behalen. 

Rustig en zorgvuldige uitleg gedurende de cursusdagen, zowel theoretisch als praktisch.

Relaxte omgeving, makkelijk bereikbaar en vooral niet onbelangrijk, elke dag een heerlijke lunch.

Jullie professionele aanpak en benadering voelde voor mij heel goed.

Ik dank jullie,

N.Liefveld

bottom of page